Laboratori d'Actius HCB

Aprendre del que els altres saben, promoure la motivació dels equips de les empreses i augmentar el sentiment de pertinença.
Com empresa, ara pertanys a un grup que aporta nou coneixement a la teva empresa..

Missió Inversa Prescriptors Britànics

Atracció de prescriptors (arquitectes i interioristes) del mercat Britànic per donar a conèixer els productes i capacitats de les empreses catalanes del sector Hàbitat

Formació Branding

Programa de formació teòrico-pràctica, en la que els participants tindràn la oportunitat de millorar la gestió de la seva marca per millorar l'impacte directe en el negoci.

I Immersió estratègica HCB

Una trobada del sector hàbitat de Catalunya, per treballar junts en els reptes estratègics del sector, no hi pots faltar!.

Projectes d'èxit

Volem conèixer els projectes més rellevants dels nostre associats i fer-ne la màxima difusió, envia'ns els teus!

Packaging com a element de marketing

Jornada en la que diferents experts en disseny de packaging desvetllen les claus d'un packaging atractiu pels productes de l'hàbitat, alimentació, bellesa i molts altres sectors.

TIC's aplicades a l'hàbitat

Tres sessions de treball amb les principals empreses TIC de catalunya, per desenvolupar projectes d'innovació TIC en els negocis de l'hàbitat.

Comissió de treball Envelliment Actiu

Comissió de treball per desenvolupar solucions que permetin la millora de la qualitat de vida. Hi participen empreses dels clústers: Domotys, INDESCAT i l’Habitat Cluster Barcelona.

 

Tendències: Classic is not boring

De la mà de Nelly Rodi, els assistents a aquesta sessió van poder conèixer les tendències en els àmbits de l'hàbitat, la moda i la bellesa entre d'altres.

Study Trip Cluster Habic

L'Habitat Cluster Barcelona visita el Clúster Habic, al País Basc, per conèixer de primera mà l'èxit d'aquest clúster de referència en l'àmbit de l'hàbitat i la fusta.

La sostenibilitat ha vingut per quedar-se 

Jornada en la que els assistents van poder conèixer diferents conceptes relacionats amb la sostenibilitat aplicada a productes hàbitat.

Comissió de treball Contract

Punt de reflexió en l'àmbit del contract, més de trenta empreses treballant conjuntament per idenfiticar noves oportunitats de negoci.

VIII Trobada Interclústers de Catalunya

Trobada anual de clústers catalans amb un expert internacional. El tema central de la sessió va ser "Innovation though cooperation"

Olors i experiències de compra i consum

Seminari en col·laboració amb altres clústers catalans per conèixer la importància de les olors en les experiències de compra i consum.

Who is Who?

Activitat de networking en la que els participants van poder intercanviar interessos i entrar en contacte amb altres empreses del sector hàbitat a Catalunya.


Vols saber com pots participar a aquestes activitats?. Contacta amb info@hcb.cat i t'expliquem com fer-ho.