Agenda d'Activitats

Habitat Midday Meetings BIM4HABITAT

4HABITAT. Les oportunitats que genera l'Entorn BIM pel sector de l'Hàbitat

El BIM ha estat identificat com un canvi de paradigma en el procés de la construcció i obliga a analitzar com pot contribuir al desenvolupament econòmic i la millora de qualitat de productes i serveis del sector hàbitat.

El proper 7 de març, Ignasi Pérez Arnal, soci i fundador de BIM Academy, aportarà la seva visió sobre el canvi de paradigma que implica el BIM. Dirigeix com a Director de Continguts l'event referent a Europa, l'European BIM Summit, que se celebra anualment i enguany coincidirà amb Barcelona Building Construmat el mes de maig. Pertany a buildingSMART, a la Comissió Construir Futur de l'ITeC a Catalunya i dirigeix un dels grups de treball de l'Estrategia Nacional esBIM del Ministerio de Fomento. A través d'EDUBIM France, treballa per canviar el tipus de formació en àmbits professionals, empresarials i acadèmics en tota la dimensió del que suposa el cicle de vida d'un edifici. 

Inscripcions AQUI

Descarrega la informació AQUI