Agenda d'Activitats

UPDATE - Taller Branding-Creació de marques significatives

El proper 28 de març de 11.30 a 14.00h reprenem el Taller de Branding - Construcció de Marques Significatives amb Inmaculada Urrea. 

Les empreses participants al primer taller de Branding - Creació de Marques Significatives tenen la possibilitat de presentar els seus avenços en la construcció de la seva marca després d'un any d'haver finalitzat la darrera sessió del taller. Conjuntament amb la Inmaculada Urrea, s'anailitzaràn els propers passos a seguir de manera individual per donar continuitat a la construcció d'estratègies de Branding de cada empresa.

Si vas participar al primer taller, i vols continuar implementant les tècniques de la Inmaculada Urrea per a la construcció de la teva marca, envia'ns un mail a:info@hcb.cat