Agenda d'Activitats

DI55ECCIONS amb Javier Aristu

El proper dimecres 29 de març a les 19.00h et convidem a la nova conferència de DI55ECCIONS, que tindrà com a protagonista a Javier Aristu, expert en disseny gràfic, identitat corporativa i packaging que l'any 2005 va engegar Aristu & Co, estudi de disseny i comunicació que treballa amb grans clients de tots els àmbits (Nacions Unides, Random House Mondadori, Carrefour, Bacardí-Martini, etc.).

Aquest cicle de conferències, comissariat per Inés Peláez i l'estudi Toormix, té com a objectiu apropar i donar veu a professionals reconeguts en l'àmbit del disseny de diferents disciplines amb el propòsit de conèixer les històries personals que han marcat la seva trajectòria, així com intentar detectar cap a on evolucionarà la indústria.

A finals d’aquest mes, el Javier ens visitarà per di55eccionar el disseny des d'una perspectiva més íntima i exhaustiva, creant un ambient distès, proper i didàctic perquè tots els assistents gaudeixin d'una gran vetllada. Apunta't a través del formulari que trobaràs a la nostra web (entrada gratuïta i aforament limitat), no t'ho perdis!

Inscripcions AQUI