Agenda d'Activitats

Desenvolupament de Smart Products i IoT

Eurecat, soci de l'HCB, organitza una jornada dirigida a fabricants de producte interessats en propostes de valor SMART i amb capacitats IoT. El programa ofereix una visió sobre les possibilitats d'innovació al voltant dels productes intel·ligents amb informació del mercat i de potencials aliats per al desenvolupament de solucions IoT.

A qui s'adreça: 

Empreses fabricants de producte propi, de qualsevol sector, que necessitin o tinguin en la seva estratègia la creació i comercialització de productes SMART i amb capacitats  IoT

Objectius:

El mercat demanda cada vegada en major mesura productes intel·ligents, capaços d'interactuar i obtenir informació del seu entorn, processant i subministrant a l'usuari informació que millori la seva experiència. En aquest context, les empreses necessiten abordar la integració de solucions IoT a la proposta de valor dels seus productes.

Descarrega el programa en el següent link

Inscripcions:https://www.tfaforms.com/4680713