Agenda d'Activitats

IV Immersió Estratègica HCB

IV Immersió Estratègica HCB

SAVE THE DATE! Els propers 18 i 19 d'octubre tindrà lloc la IV Immersió Estratègica de l'HCB que enguany es desenvoluparà entorn a la digitalització de l'empresa.

Què és una immersió estratègica?

Trobada empresarial que agrupa a més de 50 perfils professionals dels negocis de l'hàbitat a Catalunya per inspirar-se i debatre entorn a temes d’interès del col·lectiu. Aquest any les jornades d'immersió estratègica estaran enfocades als reptes de la digitalització a l'empresa. Des de la integració de tecnologies en processos de fabricació, utilització de dades, robòtica, impressió additiva fins als canvis que suposa a la cultura empresarial i la gestió del talent

A qui va dirigit:

A qualsevol perfil professional d'empresa que tingui interés en conèixer com les tecnologies digitals afectaràn al seu dia a dia. Responsables de producció, compres, desenvolupament de negoci, marketing, recursos humans o gerència.

Gestiona la teva inscripció a traves d'aquest link

Descarrega el programa aqui