Agenda d'Activitats

II Business Hotel Meeting Point

II Business Hotel Meeting Point

El Business Hotel Meeting Point és una trobada de networking que comptarà amb diferents activitats gastronòmiques i de team building per fomentar la generació d'espais de trobada entre els nostres convidats i empreses organitzadores. Comptarem amb la participació de quinze convidats, amb perfils molt variats i relacionats amb la direcció hotelera, la gestió de compres o l'interiorisme de cadenes hoteleres nacionals. Així com directors generals, gerents i responsables comercials d'empreses nacionals fabricants de productes per l'equipament d'espais.

Aquest any és celebrarà la segona edició d'aquesta interessant proposta per connectar professionals de la hoteleria. A continuació podeu veure el resum de la trobada que va tenir lloc al mes de novembre de l'any 2017: https://youtu.be/J18AvMtb5Fo

La trobada tindrà lloc els dies 8 i 9 de novembre, en un espai molt singualr. L'hotel Gran Claustre situat al nucli antic de la Vila Mediaval d'Altafulla.