Agenda d'Activitats

Grup intercanvi de coneixement Alemanya

Et proposem una nova reunió de treball per explorar oportunitats al mercat Alemany, el proper dilluns 17 de desembre de 12 a 14.00 a les oficines de COSMIC (pol.ind. la borda, Cerdanya, 2, 08140 Caldes de Montbui, Barcelona). L’objectiu d’aquesta reunió serà:

  1. Conèixer altres empreses del clúster que ja tenen presència o que s’estan plantejant treballar amb el mercat alemany.
  2. Compartir bones pràctiques, projectes, canals d’entrada d’aquest mercat
  3. Explorar oportunitats conjuntes d’accions en aquest mercat

Alemanya és un dels principals productors mundials de mobles i les seves importacions superen en més del doble les exportacions. El disseny i la innovació són clau per escollir material i equipament contract a Alemanya

Si tens interès en participar en aquesta reunió pots confirmar la teva assistència mitjançant aquest link