L'HCB celebra la seva III Immersió estratègica


 

Les terceres jornades d’immersió estratègica de l’hàbitat clúster Barcelona, celebrades a la Mola hotel and conference center, comptar amb la participació de més de 60 professionals dels diferents sectors que engloben l’hàbitat, tots ells membres de l’HCB.

Durant el dia i mig de durada de la immersió estratègica els assistents van assistir a diverses conferències i participar en activitats de Team Building a plena natura al parc natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac.

Les conferències van girar entorn a la gestió del talent a l’empresa, de la mà de Stephan Seize, fundador i coach de Talent Architect People Guys, amb més de 10 anys d’experiència en gestió de recursos humans, Joan Vinyets expert en innovació i disseny ens va parlar de la creativitat com a factor de innovació a les organitzacions, mentre que, l’experta en tècniques de venda i comunicació, Mónica Mendoza ens va desvetllar els quatre factors clau per diferenciar-se de la competència. El segon dia de les III Jornades d’immersió estratègica van iniciar-se amb l’expert en comunicació i Director de les revistes Casa Viva i Proyecto Contract, Marcel Benedito que va ajudar a les empreses a desenvolupar un pla de comunicació, desvetllant alguns dels secrets que capturen l’atenció dels periodistes a l’hora de realitzar les publicacions, per acabar, la mediàtica Andrea Vilallonga, consultora de imatge i comunicació, a partir de la conferència #Mírate va repassar tots els aspectes que, a primera vista, projecten les persones a partir de la seva imatge.

Com totes les immersions estratègiques que ha desenvolupat l’HCB fins el moment, el networking és un dels aspectes més rellevants d’aquesta activitat, enguany es va dissenyar una activitat outdoor, conjuntament amb l’equip de Desconnexions, que va portar als participants a entrar en contacte amb la natura mentre resolien diferents reptes relacionats amb els cinc valors del clúster, treballant la col·laboració i el treball en equip 

La Immersió Estratègica de l’HCB, es consolida un any més com el punt de trobada de les empreses de l’hàbitat per identificar nous col·laboradors , oportunitats de projectes i sobre tot, com a font d’inspiració en àmbits transversals de l’empresa.

 

 


Tornar