L'HCB llença una nova APP 


L'HCB llença una nova APP 

L’HCB llença una nova APP per promoure la millora de la comunicació interna entre socis i entre l’entitat i tots els seus membres

L’aplicació, ha estat dissenyada especialment per fomentar el contacte entre socis, que disposaran d’un portal on podran comunicar-se entre ells, així com cercar els professionals que participen en el marc del clúster, el que permetrà cercar nous col·laboradors i compartir reptes i experiències d’una manera àgil i senzilla.

L’aplicació també preveu facilitar la informació al soci de les darreres novetats del sector, així com de totes les activitats que organitza mensualment la entitat, així com ser un repositori de informació, estudis i documents rellevants pel sector.

L'aplicació ja està disponible per les diferents plataformes: android i IOS.


Tornar