Les dues marques COSMIC i POMD’OR del grup Industrias Cosmic, S.A.U, han presentat les seves novetats al Salone del Mobile de Milan i a Mosbuild, a Moscou, aquest mes d’abril. Dues cites ineludibles per al sector professional del bany i de l&r


Les dues marques COSMIC i POMD’OR del grup Industrias Cosmic, S.A.U, han presentat les seves novetats al Salone del Mobile de Milan i a Mosbuild, a Moscou, aquest mes d’abril. Dues cites ineludibles per al sector professional del bany i de l&r

Les dues marques COSMIC i POMD’OR del grup Industrias Cosmic, S.A.U, han presentat les seves novetats al Salone del Mobile de Milan i a Mosbuild, a Moscou, aquest mes d’abril. Dues cites ineludibles per al sector professional del bany i de l’interiorisme i el disseny.

 

La companyia va exposar a Milà les noves col·leccions en un espai de 160 metres quadrats, situats al carrer central del Hall 24 dedicat exclusivament a les firmes del bany juntament amb el Hall 22. Un dels espais de l’estand mostrava Equilibrium, una elegant proposta nascuda de la col·laboració entre POMD’OR i la prestigiosa empresa alemanya de porcellana ROSENTHAL i dissenyada pel creador holandès Edward van Vliet.

 

L’estand també va dedicar un espai a Mirage, una col·lecció dissenyada per Eugeni Quitllet, amb peces basades en l’hexàgon que proposen un joc de reflexos. Els lavabos i els accessoris es presenten enfundats en un marc metàl·lic, segell d’identitat del creador.

 

En el cas de COSMIC, l’estand mostrava tres noves col·leccions, disponibles a partir del mes de juny: Grid Evo, Mod i Geyser.

 

Grid Evo és l’evolució de l’exitosa col·lecció The Grid que incorpora nous lavabos i funcionalitats. El seu disseny és de Ricard Ferrer i dóna continuïtat a la seva inspiració a partir de línies arquitectòniques.

 

Mod és una col·lecció de mobles amb una gran capacitat interior i un disseny exterior de línies suaus que dissimulen les seves grans dimensions. Una solució ideal per als amants de la comoditat, que la firma llança al mercat per oferir-la com un servei Express, disponible en només una setmana.

 

Geyser és una família de complements efervescent, destinada al bany actual, on l’aprofitament de l’espai, normalment reduït, és imprescindible. Està dissenyada per l’estudi Nahtrang, format per Dani Vila i Ester Pujol.

 

Tots els dissenyadors van visitar l’estand de Milà i van compartir amb les firmes la sensació de veure les seves creacions en un ambient real, però a l’hora glamorós.

 

Pel que fa a Mosbuild, destacar que la col·lecció Mirage de POMD’OR va resultar ser la guanyadora en la categoria de col·leccions de Bany del premi World Build Awards per votació popular, amb els vots de prop de 5.000 persones individuals i 150 empreses.

 

Link per decarregar fotos de les dues fires:

 

http://cosmicfoto.icosmic.com/MILA-MOSBUILD.zip

 

Contacte premsa:

 

Marta Queralt

mqueralt@icosmic.com

+34 93 865 42 77


Tornar