Social Selling + Networking


Social Selling + Networking

La segona edició de la Formació Social Selling va comptar amb la participació de 22 directius d'empreses dels clústers Hàbitat i FoodService. Álex López és un dels més reputats experts en xarxes professionals com LinkedIn amb una dilatada experiència com formador en escoles de negoci i empreses.


Aquesta activitat, amb un dinar de networking inclòs, respon a la necessitat de conèixer com utilitzar les xarxes socials en l'estratègia de venda, com utilitzar diferents eines per millorar parts del procés de vendes tenint en compte al nou client digital.


Com configurar la privacitat, com escoltar per entendre el mercat i el posicionament de l'empresa o com millorar l'impacte de les publicacions en xarxes socials van ser algunes de les activitats pràctiques d'un taller molt participatiu.


Tornar