Assemblea i dinar d'estiu HCB


Assemblea i dinar d'estiu HCB

El pròxim 15 de juny se celebrarà l'Assemblea General Ordinària i el dinar d’estiu de l’HCB. A un entorn privilegiat, l'heredat Oller del Mas a Manresa, tots els socis estan invitats a conèixer de primera mà el recull d’activitats de l’any 2017 així com els projectes i activitats presents i futurs de l’associació empresarial.

Aquest esdeveniment servirà per donar l’oportunitat de fer networking entre els socis, i al mateix temps generar un espai on proposar reptes pel sector de l'Hàbitat. A més de la presentació de comptes i la memòria d’activitats, la jornada inclou una presentació per aprofitar els processos de canvi per part de Xesco Espar, expert en lideratge i comunicació. Abans del dinar a la part exterior del castell, els assistents gaudiran d’una visita al celler d’elaboració i la sala de barriques.

Les inscripcions estan obertes, per a socis de HCB, mitjançant aquest enllaç: https://goo.gl/forms/KB7Y11TmCh1XNUd42 

#assembleahcb18 


Tornar