Assemblea General ’18 de l’HCB: un clúster consolidat impulsant el futur.


Assemblea General ’18 de l’HCB: un clúster consolidat impulsant el futur.

La Heredat Oller del Mas, a Manresa, va acollir l'Assemblea General anual de l’HCB en unes instal·lacions que combinen vinyes, celler i sales de reunions en un castell medieval. A l'esdeveniment, que incloïa el tradicional dinar d'estiu de l’HCB, van assistir quaranta representants d'empreses i institucions. A més dels socis del clúster, diversos empresaris van ser convidats a conèixer el balanç de les activitats de l'any així com els projectes presents i futurs. També és destacable la presència del director de la Unitat de Clústers de Acció, - Generalitat de Catalunya, Alberto Pezzi.

Ròmul Prat, de Crevin, president de la Junta Directiva de l’HCB, va obrir la jornada amb una benvinguda en la qual va destacar el creixement de les activitats desenvolupades pel clúster i del nombre d'associats. També va assenyalar que l'èxit del clúster es deu en bona mesura a la implicació dels associats i del diversos equips de les empreses en les activitats i projectes del clúster, arribant als 468 participants en 2017, animant a mantenir i incrementar aquesta tendència d'incorporar als equips, pel ben del clúster i dels seus associats.

Durant l'assemblea es van aprovar els comptes de l'exercici 2017 i el pressupost del 2018 i es van presentar els més de quaranta projectes de l'últim any, així com les activitats en curs i previstes per 2018 i la primera meitat de 2019. Els membres de la junta directiva responsables de les àrees estratègiques del clúster (Màrqueting, Internacional, Contract, Digital-Innovació i Sostenibilitat) van prendre la paraula per compartir els resultats obtinguts, la situació actual de cada àrea i les millores previstes per al futur. L’HCB compleix quatre anys d'existència i es consolida com una associació empresarial solvent, en creixement i posicionada com una referència en el sector de l'hàbitat.

La jornada va comptar amb la participació de Xesco Espar, autor de diversos llibres sobre lideratge, professor universitari i exjugador i entrenador de l'equip d'Handbol del FC Barcelona amb el qual va guanyar quatre copes d'Europa i quatre lligues Asobal. En una presentació molt distesa va abordar com gestionar estratègies de lideratge per gestionar els processos de canvi en les organitzacions.

Habitat Cluster Barcelona compta actualment amb 43 socis, representant tota la cadena de valor del sector d'equipament d'edificis i distribuïts per tota la geografia catalana. Són empreses i institucions referents, que destaquen per l'excel·lència i fiabilitat, i comparteixen una aposta per la innovació i el canvi estratègic per seguir sent líders en el futur.

Vídeo-record de la magnífica jornada: https://youtu.be/MYSMx6ODjRU

Foto de grup Assemblea'18

 

 

 

 

 

 

 

 


Tornar