Nova convocatòria: HabitUP Startup Forum


Nova convocatòria: HabitUP Startup Forum

La innovació és una de les línies estratègics de la missió de l’Habitat Clúster Barcelona, així com el treball en xarxa amb altres organitzacions per tal de generar sinergies i sumar esforços. HabitUP Startup Forum es una nova convocatòria, impulsada per el ICEB, RED-AEDE, i Habitat Cluster Barcelona amb la col·laboració de Netmentora Catalunya, dirigida a start-ups del sector de l’hàbitat i la construcció. HabitUP Startup Forum se celebrarà en el marc de Rebuild 2018, un esdeveniment que es constitueix com una plataforma d’innovació i dinamització de la construcció, rehabilitació i eficiència energètica d'habitatges i edificis.

Amb una mirada amplia a la innovació (no només de caràcter tecnològic, també entesa com un component en el disseny, el producte, el servei, els recursos...) el fòrum és una crida a les start-ups que canviaran el sector de l'hàbitat i la construcció. Ets un emprenedor? Promous un projecte innovador? Una startup amb menys de tres anys d'activitat? HabitUP Startup Forum és una oportunitat única para:

  • Presentar la teva solució, productes i serveis davant d'una audiència de talla internacional en format Elevator Pitch.
  • Conèixer socis per desenvolupar el teu projecte.
  • Connectar-te amb l'ecosistema HABITAT. 

 

Enllaços:

Més informació i bases de participació 

Formulari d’inscripció

Informació: innovation@rebuildexpo.com


Tornar