Descobreix els nous socis del Habitat Clúster Barcelona


Descobreix els nous socis del Habitat Clúster Barcelona

 

Una de les principals particularitats del HCB és el caràcter diferenciador de tots els membres, per aquest motiu estem molt contents d’anunciar la nova incorporació de BDBarcelona i de Font Barcelona al nostre clúster, amb aquests nous socis continuem sumant valor i aconseguim enfortir el nostre ecosistema.

Fontini és caracteritza per continuar fidels a la seva essència, intentant transmetre l’ànima i caràcter a tots els seus productes, mitjançant un procés de fabricació artesanal. El que els permet aconseguir una gamma de productes de gran qualitat i disseny.

Descobreix més: https://fontbarcelona.com

Per altra banda, a BDBarcelona treballen per crear la màxima bellesa en tots els seus productes, en alguns casos per sobre de la seva pròpia funció. Cuidant al màxim cada detall, convertint els seus productes en processos artesanals fora de la producció en massa, i més pròxims a l’art que al disseny industrial.

Us animem a tots que aneu a visitar el seu ShowRoom: https://bdbarcelona.com/es/info/5


Tornar