L'HCB compleix 4 anys i renova la Junta Directiva


L'HCB compleix 4 anys i renova la Junta Directiva

T’informem que durant l’Assemblea General Extraordiària del passat 18 d’octubre, celebrada a la Masia Can Martí, Riera de Gaià, es va escollir nou equip de Junta Directiva.

Actualment formada per 12 empreses, un centre de recerca i un centre de coneixement. La nova Junta Directiva estarà liderada per David Samper, CEO de Casals Ventilació escollit nou President de l'HCB i Sergio Zaforas Global Business Developer and Current Business at HP Large Format Printing, com a nou Vicepresident de l'HCB. Renoven els càrrecs que havien ocupat durant els darrers dos anys en Ròmul Prat de Crevin i la Marta Masdeu de Estiluz respectivament, que mantenen la seva participació a la Junta Directiva com a Vocals. 

Com a novetat s’incorporen a la Junta Directiva de l’HCB les empreses HUBER, dedicada a la fabricació d’aixetes, Eurecat, centre de recerca de referència a Catalunya i LCI Barcelona, escola superior de Disseny que treballa diferents disciplines com el disseny d’interiors, de producte o moda.

Actualment la Junta Directiva de l’HCB queda formada pels següents membres:

 • CASALS VENTILACIÓ – PRESIDENT
 • HP – VICEPRESIDENT
 • SONPURA – PRIMER SECRETARI
 • ESTELLÉ PARQUET – SEGON SECRETARI
 • 30M2 - TRESORER
 • CREVIN – VOCAL
 • COSMIC – VOCAL
 • ESTILUZ – VOCAL
 • KRISKADECOR - VOCAL
 • MADERSENIA – ESSENTHIA – VOCAL
 • GRASSOLER - VOCAL
 • LCI – VOCAL
 • EURECAT – VOCAL
 • HUBER – VOCAL

Per altra banda, aprofitem per comunicar la nova incorporació de la Cristina Castillo, com a Project Manager de l'equip del HCB. La Cristina és Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i Investigació i tècniques de Mercat. I Especialitzada en Màrqueting digital i comerç electrònic.

Es descriu com una persona propera, optimista, sociable i apassionada pel món del màrqueting i la comunicació. Durant la seva carrera professional ha treballat en empreses com Volkswagen, Honda Motor Europe liderant projectes de publicitat i comunicació.

D'aquesta manera iniciem aquesta nova etapa del clúster amb un equip de Junta Directiva renovat i enfortint l'estructura operativa del HCB, el que permetrà seguir millorant dia a dia l'ecosistema del Clúster Hàbitat.


Tornar