L' HCB celebra la 2nda Edició del Business Hotel Meeting Point


L' HCB celebra la 2nda Edició del Business Hotel Meeting Point

El passat 8 i 9 de novembre el HCB va celebrar la II Edició del Business Hotel Meeting Point, on 15 empreses de l'Habitat Clúster Barcelona es van reunir amb 15 professionals del món de l'hostaleria.


El BHMP es tracta d'una trobada networking amb l'objectiu de connectar empreses del clúster amb professionals de l'hostaleria. Aquest any s'ha comptat amb la participació de quinze convidats, amb perfils molt variats i relacionats amb la direcció hotelera, la gestió de compres o l'interiorisme de cadenes hoteleres nacionals. Així com directors generals, gerents i responsables comercials d'empreses nacionals fabricants de productes per l'equipament d'espais.
La jornada es va iniciar amb diferents activitats gastronòmiques i de team building per fomentar la generació d'espais de trobada entre els nostres convidats i empreses organitzadores. Fet que va fomentar la cohesió i integració de tots els participants i va permetre desenvolupar amb molt més èxit les jornades individuals B2B.

Per últim, us volem informar que ja estem treballant per organitzar la III Edición del Business Hotel Meeting Point del 2019.


A continuació, podeu veure el vídeo de la jornada i la valoració de les empreses participants:

https://youtu.be/VgS7T2FU9VY

 

 


Tornar