Salone Internazionale del Mobile di Milano, del 9 al 14 d'abril.


Salone Internazionale del Mobile di Milano, del 9 al 14 d'abril.

Per tots els apassionats del disseny, de l'interiorisme, del moble i de la decoració, la Fira del Moble de Milà, oficialment conegut com "Il Salone Internazionale del Mobile di Milano", que aquest any obrirà les seves portes del 9 al 14 d'abril, és un dels esdeveniments més importants en l'àmbit mundial dins del món del disseny i l'arquitectura.


El Saló Internacional del Moble, se celebra anualment durant l'abril, si afegeixen de forma biennal la fira d'Euroluce i de Mobles d'Oficina (anys imparells), Eurocucina i el Saló internacional del bany (anys parells) i cada any el saló Internacional del Complement de la llar i del saló Satèl·lit.


El creixement exponencial que ha experimentat la fira, ha permès traslladar l'esdeveniment a tota la ciutat de Milà, convertint-la amb la Design Week.
Aquest any l'Habitat Clúster Barcelona, juntament amb 9 empreses del clúster (Arlex, Arquetypo, Bassols, Cosmic, El Torrent, Estiluz, Font Barcelona, Kriskadecor i RS Barcelona) i amb la col·laboració del CODIC ( Col·legi de dissenyadors d'interiors i decoradors de Catalunya) participarem en una exposició fora del Saló dins de Brera Design Week, un espai sota la Marca Barcelona que compartirem amb BcD i que promociona l'Ajuntament de Barcelona ACCIO.

Durant els pròxims dies us anirem informant de totes les activitats i novetats en les quals estem treballant.

 

 

BRERA DESIGN DISTRICT


Tornar