VISITEM ARLEX & HP - INSPIRA'T - APRÈN


VISITEM  ARLEX & HP - INSPIRA'T - APRÈN

El passat 25 de gener, juntament amb 5 estudis d'interioristes del Codic ( Col·legi de dissenyadors d'interiors i decoradors de Catalunya), vam visitar les instal·lacions d'Arlex HP.

Arlex va ser fundada el 1963 i s'ha convertit en un referent com a fabricant de mobiliari per la llar d'alta qualitat. 

Arlex és més que una marca. És una senya d'identitat i reputació basada amb  pilars fonamentals que són el combustible del seu motor i creixement. Creix i se sustenta sobre forts principis i maneres de fer basades en la qualitat aplicada amb totes les normatives, materials i processos.

Durant la visita vam poder visitar la fàbrica i veure tots els processos de producció, per entendre de primera mà cada un dels tractaments que hi ha al darrera dels seus productes. Seguidament, vam poder visitar el seu showroom, on vam poder descobrir part de la col·lecció 2018-2019 .

 


A continuació, ens vam desplaçar a les instal·lacions d'HP per descobrir la tecnologia que ha reinventat la impressió de gran format. Durant la visita vam poder entendre i descobrir l’única solució realment hibrida, amb resultats de primera qualitat, en formats personalitzables tant siguin materials rígids com flexibles.
Amb les tecnologies HP Latex, a més a més de reproduir els tradicionals treballs de senyalització que fa en l'actualitat, pot obrir noves portes a nous fluxos d'ingressos amb una línia de noves ofertes d'aplicacions com ( rètols per exterior de grans formats, pòsters punt de venta, gràfics d'impressió, retoil·luminats, tèxtils, aplicacions de decoració...)

 


Tornar