Hannun, ja forma part de l'HCB


Hannun, ja forma part de l'HCB

Estem molt contents d'anunciar que Hannun s'ha incorporat a la gran família de l'Habitat Clúster Barcelona.

La història de Hannun comença fa menys de dos anys, quan Maurici Badia, CEO, se n'adona d'una oportunitat dins del sector i comença a fabricar peces fetes a mà de fusta massissa per començar a vendre-les per Wallapop.

Actualment, Hannun ja compta amb més de 100.000 seguidors gràcies a la seva fórmula màgica de comunicació, on transmeten naturalitat, transparència i senzillesa, que els permet tenir una relació de proximitat i de confiança amb els seus usuaris.

Estem segurs que Hannun aportarà al clúster una visió fresca, innovadora i creativa que permetrà enriquir know-how del clúster i per altra banda, estem segurs que el clúster els ajudarà a enriquir la seva xarxa de partners i obrir noves oportunitats.

Descobreix qui hi ha darrere de l'equip de Hannun:

https://www.youtube.com/watch?v=mWIW-XXI9_Y&feature=youtu.be


Amb la incorporació de Hannun, l'Habitat Clúster Barcelona ja suma 49 associats!

Qui serà el número 50?

 

 


Tornar