CONTRACT SOLUTIONS

Empresa dedicada a la fabricació de lliteres per a serveis Contract (hostels, albergs, hotels ...). Les lliteres de 30M2 es caracteritzen per la seva gran robustesa sense renunciar al disseny ni a la comoditat.

Oferim tota mena de lliteres per encaixar dins de qualsevol projecte, amb petites modificacions personalitzades i l'oferta d'altres accessoris com a complement.

Treballem per fer un producte senzill i alhora pràctic, robust i sobretot oferim la possibilitat de personalitzar el producte segons les necessitats del client. La nostra missió és que el client obtingui allò que està buscant a més d'un valor afegit excepcional.

PRODUCTE ESTRELLA 30m2

destaquem

INTIMATE LOCKER

La línia Intimate Locker, a més de crear espais més íntims dins de les seves instal·lacions col·lectives, ofereix la millor solució d'espai i emmagatzematge mitjançant dos lockers molt grans allotjats sota el llit inferior.

Els productes Intimate incorporen elements com panells de fusta o fenòlic, cortines, connexió USB, punt de llum LED,... L'alçada del llit inferior permet un fàcil accés, fins i tot en persones amb dificultats. Somier metàl·lic amb ventilació per al matalàs.

El muntatge de la "Hostel" Intimate Locker és especialment senzill, tan només 36 cargols, el que la fa ideal per a grans projectes. Càrrega màxima en cada llit de 125 Kg.

DADES DE CONTACTE

Nom: Jordi Batllé
Càrrec: Co-gerent
E-mail: jbatlle@30m2.com
Telèfon: (+34) 609 891 864

Polígon Mas d'en Bosch
17500 Ripoll
Girona (Spain)

www.contract.30m2.com