5 webinars per fer front al COVID-19

Teletreball, mesures legals i laborals, finançament, ajuts i competitivitat

 

Els clústers catalans uneixen esforços per ajudar de forma transversal les empreses a superar aquests moments d’incertesa i d’aturada de l’activitat arran de la crisi del COVID-19 mitjançant l’impuls d’una plataforma online en què es podran compartir consultes, dubtes i recursos i el llançament d’un programa de formació online per a les empreses.

Aquest programa s’inicia aquestes properes setmanes amb cinc seminaris en format webinar sobre teletreball, finançament, aspectes legals i normatius, i competitivitat empresarial. Tindran una durada de 60 a 90 minuts i posteriorment tindran continuïtat amb noves propostes adreçades a la transferència d’informació sobre aspectes rellevants per a la gestió empresarial en el marc de la situació derivada de la pandèmia del COVID-19. Al final de cada actuació, els participants podran fer preguntes i resoldre dubtes després de les respectives exposicions.

Les actuacions tenen l’objectiu d’estimular el sentiment de comunitat i de cooperació entre les empreses com a fórmula per assolir objectius compartits.

Els seminaris online seran els següents:

 

 

 • Finançament públic i privat, ajuts i liquiditat en les empreses
  Dia i Hora: Dilluns 30 de març a les 09:30h

         Ponents:

          Inscripció aquí

 • Competir, inclús sent petits, en temps d’Amazon
  Dia i hora: Dimecres 1 d’abril a les 10h
  Ponent: Roger Agustin, CEO & Co-Founder de Prenomics
  Inscripció aquí

 

 • Aspectes legals i normatius per fer front al coronavirus
  Dia i hora: Divendres 3 d’abril a les 10h
  Ponent: David Andreu, Partner a JMAE
  Inscripció aquí

 

Comparteix!