L’Industry Startup Forum, que tindrà lloc del 8 al 10 de juny, busca les startups amb les solucions més disruptives en indústria 4.0

Les seleccionades d’entre totes les candidatures tindran l’oportunitat de realitzar un pitch davant d’inversors, Corporate Ventures i firmes líders industrials

 

Barcelona, 3 de març de 2021 – La irrupció de la indústria 4.0 ha posat de manifest la necessitat del sector manufacturer d’adaptar-se a les noves tecnologies. Així mateix, la crisi sanitària viscuda aquest 2020 ha afegit el repte de relocalitzar el nostre ecosistema productiu. Però per això és necessari apostar decididament per l’automatització i la digitalització com a eines per reduir els riscos associats a la deslocalització, a la vegada que aconseguir una producció més eficient i millorar la competitivitat de la nostra indústria. En aquesta situació, són moltes les innovacions que sorgeixen de la mà de startups i emprenedors que compten amb solucions disruptives per transformar el sector industrial. Per això, Advanced Factories celebrarà l’Industry Startup Forum per fomentar i impulsar un any més la transferència tecnològica entre startups i empreses industrials.

En els darrers anys, les necessitats del sector industrial s’han vist incrementades amb el desenvolupament de la connectivitat, la transformació digital i l’auge de la indústria 4.0 i de les eines d’Intel·ligència Artificial, sistemes d’analítica de dades i IIoT, el que ha afavorit l’aparició de noves formes de negoci i noves empreses emergents de base tecnològica que estan aportant noves solucions al sector.

Advanced Factories ofereix l’oportunitat a startups, que per la seva naturalesa són projectes innovadors i disruptius, de posar-se en contacte amb pimes i empreses industrials que tenen la musculatura financera i la capacitat comercial, però que moltes vegades els falta precisament la innovació que aporten aquestes startups. Amb l’Industry Startup Forum, les startups poden donar-se a conèixer davant de corporacions líders industrials que busquen ampliar el seu R+D a través d’aquests emprenedors i així donar resposta a noves necessitats o ampliar les seves solucions en el mercat.

En aquest context, l’Industry Startup Forum, coorganitzat per La Salle Technova, reunirà a Barcelona als líders empresarials del sector, potencials partners i emprenedors perquè entre ells puguin establir sinèrgies i desenvolupar els projectes més disruptius aplicats a la fàbrica del futur. “En la voràgine d’aquesta revolució tecnològica, les startups, gràcies a la seva facilitat per innovar i adaptar-se al canvi constant, se situen com la solució per al sector industrial per transformar-se. No obstant això, donar-se a conèixer no sempre és fàcil. Per això, des d’Advanced Factories volem facilitar les sinergies i la transferència tecnològica entre empreses emergents i grans corporacions que permeti al sector industrial del nostre país ser més competitiu”, assenyala Albert Planas, director de l’Advanced Factories.

Les startups, emprenedors o centres tecnològics amb solucions basades en tecnologies com la fabricació additiva, analítica de dades, IoT, robòtica o automatització, entre d’altres, interessades en participar poden presentar el seu projecte fins al pròxim 12 d’abril a través del següent enllaç. Els seleccionats d’entre totes les candidatures tindran l’oportunitat de realizar un pitch el pròxim 9 de juny en l’Industry Startup Forum i aprofitar els tres dies d’Advanced Factories per teixir aliances.

 

 _______________________________________

Sobre Advanced Factories: és un esdeveniment organitzat per NEBEXT, empresa especialitzada en esdeveniments professionals centrats en la innovació i la transferència tecnològica com HIP, Digital Enterprise Show, ChemPlastExpo, Rebuild, Pick&Pack o Tourism Innovation Summit. Advanced Factories és una Expo i Congrés anual per a líders i pimes industrials que busquen solucions en automatització industrial, robòtica, noves tecnologies 4.0, i 3D Printing per millorar la seva competitivitat industrial. Juntament amb l’Industry 4.0 Congress, el major congrés europeu sobre innovació industrial

 

Per a més informació i material de premsa:

 

Paula Amer | Clara Fayos press@advancedfactories.com

+34 931593649 | www.advancedfactories.com

Comparteix!