Els Factories of the Future Awards 2021 busquen les solucions més innovadores i els millors projectes d’automatització i indústria 4.0

Advanced Factories se celebrarà del 20 al 22 d’abril en el CCIB de Barcelona de manera totalment presencial

Barcelona, 14 de gener de 2021 – Un any més, Advanced Factories busca els projectes més innovadors en la nova era de la indústria 4.0 amb els Factories of the Future Awards 2021. Del 20 al 22 d’abril, el major esdeveniment europeu sobre automatització industrial, digital manufacturing i indústria 4.0 celebrarà una nova edició d’aquests guardons, que tenen com a objectiu reconèixer la feina, lideratge i transformació d’aquelles empreses que aposten per la innovació i transferència tecnològica en la indústria.

Després de rebre més de 170 propostes l’any passat, els Factories of the Future Awards 2021 obren les candidatures per premiar i donar visibilitat els projectes i solucions més disruptius del moment en quatre categories principals:

  • Lideratge en la transformació digital de la planta industrial: Un premi que reconeix aquelles empreses que han realitzat una transformació dels seus processos incorporant la digitalització i les tecnologies 4.0 (ciberseguretat, Digital Twin, IoT, Cloud Industrial, Data Analytics, automatització…) en les seves operacions o àrees de gestió.
  • Startup més disruptiva en l’àmbit industrial: Reconeix les empreses de nova creació i projectes d’emprenedoria de menys de 6 anys que tinguin una proposta de valor en l’àmbit industrial.
  • Millor equip o sistema industrial per a la fàbrica del futur: El guardó va dirigit a aquelles solucions de proveïdor que permeten la implementació de maquinària avançada o sistemes innovadors que incorporin la digitalització i l’automatització en les indústries com a element clau per a la competitivitat.
  • Investigació i desenvolupament d’Intel·ligència Artificial aplicada a les plantes industrials: Premia els projectes que mostrin el impacte transformador de l’ús de tecnologies de processat de llenguatge natural i de Machine Learning en àmbits transversals com computer vision, manteniment, assistents o solucions contactless.

Els interessats en participar en els Factories of the Future Awards 2021 poden presentar la seva candidatura fins al pròxim 26 de febrer de 2021. En la passada edició, aquests premis van reconèixer a companyies com Skis Rossignol, Graphenicalab, ATTEN2 i Gestamp.

5 anys transformant la indústria

Advanced Factories celebra aquest any la seva cinquena edició presentant el futur de l’automatització industrial. Es tracta de la cita anual en la que professionals de la indústria es troben i comparteixen les novetats en sistemes d’automatització industrial, robòtica, fabricació additiva, 3D Printing, software industrial, Intel·ligència Artificial, solucions de visió artificial i simulació virtual, Big Data, IoT, ciberseguretat, Cloud Industrial, Machine Learning i totes les tecnologies 4.0 associades al digital manufacturing.

És per això que Advanced Factories reunirà de nou de manera 100% presencial en el CCIB de Barcelona als professionals del sector industrial amb més de 360 firmes expositores amb l’objectiu de presentar les noves solucions per a la indústria i impulsar i reactivar les vendes del primer semestre de l’any. Tot això seguint totes les mesures i protocols de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries per garantir un entorn de negocis segur per a tots els assistents.

 

Per a més informació i material de premsa:

Paula Amer | Clara Fayos press@advancedfactories.com

+34 931593649 | www.advancedfactories.com

Comparteix!