#learningbysharing

AIRE CONDICIONAT SOSTENIBLE

PARÍS / FRANÇA

L’aire condicionat més sostenible del món l’acaba d’inventar Maxime Louis-Courcier, un dissenyador industrial que ha sorprès tothom amb el Woven Air-conditioned, un aire condicionat sense gairebé tecnologia. El projecte es basa en uns tubs que inclouen uns materials que absorbeixen la calor de forma natural i ajuden a reduir la temperatura en qualsevol habitació. A més, els tubs estan coberts amb un teixit especial per donar-li una utilitat extra com a element decoratiu.

Aquest revolucionari producte està fet de fils d’alta conductivitat tèrmica que envolten uns tubs de materials de canvi de fase o PMC. Dins d’aquests tubs hi ha una substància de base biològica que té la propietat de fondre’s a partir dels 25ºC i, en fer-ho, d’absorbir la calor que té al seu voltant. El resultat és que aquest aire condicionat natural, que té forma d’un tapís altament decoratiu i que es penja a qualsevol paret, absorbeix la calor com si fos una esponja a partir dels 25 graus, mantenint la temperatura de l’habitació a ratlla i sense la necessitat de consumir energia de cap tipus.

L’invent és tan sorprenent, sostenible i atractiu que ha cridat l’atenció de mitjans especialitzats en innovació com Design Boom o Fast Company, que li han dedicat articles molt favorables.

https://maximelouis.com/weaved-conditioner
https://www.fastcompany.com/90408493/this-is-the-worlds-most-beautiful-air-conditioner


Comparteix!