GESTIÓ INTEL·LIGENT D'ACCESSOS

Akiles dissenya, desenvolupa i comercialitza solucions per a la gestió intel·ligent d'accessos que es produeixen a través de qualsevol espai físic, eliminant la necessitat de qualsevol dispositiu addicional al telèfon mòbil per accedir-hi.

Permet que els propietaris i/o gestors dels emplaçaments puguin generar tantes claus virtuals com desitgin, modificant a més atributs com la temporalitat i la ubicació en la qual es poden utilitzar i, també, poden veure qui accedeix, des de quin accés, a quina hora i en quina posició, etc.

La innovació rau en la correcta interacció entre maquinari i programari, que permet oferir la solució amb un model de servei i no de venda unitària de producte.

akiles

destaquem

DISPOSITIU + APP AKILES

Permet que els propietaris i / o gestors dels emplaçaments puguin generar tantes claus virtuals com desitgin, modificant a més atributs com la temporalitat i la ubicació en la qual es poden utilitzar i, també, poden veure qui accedeix, des de quin accés, a quina hora i en quina posició, etc.

Això s'aconsegueix a través de la correcta interacció entre hardware (el dispositiu) i software (l'app), que permet oferir la solució amb un model de servei i no de venda unitària de producte.

DADES DE CONTACTE

Nom: Nicolás Salame

Càrrec: CEO
E-mail: info@akiles.app
Telèfon:  (+34) 93 393 12 20

Miquel Àngel, 120
08028 Barcelona
(Barcelona)

www.akiles.app