MAKE IT SIMPLE & SMART

Alfred Smart és la solució intel·ligent Cloud i Iot, que permet que les llars passin de ser convencionals a intel·ligents en menys de 24 hores, sense obres i controlables des del Smartphone o per veu. Comptem amb una tecnologia Smart pròpia, senzilla, sense fils i adaptable a qualsevol tipus d'instal·lació i espai: pisos, cases unifamiliars, build-to-rent, edificis, oficines i hotels.

A Alfred Smart Systems ens mou la creativitat, la innovació, el perfeccionisme i l'objectiu de (r) evolucionar totes les llars i edificis per convertir-los en intel·ligents, segurs, sostenibles i confortables.

Si la tecnologia ha canviat el nostre dia a dia a través d'apps i smartphones, què necessita per canviar també els espais on vivim i treballem? Una tecnologia com la nostra, senzilla, completa i assequible, per aconseguir un objectiu: fer que els espais siguin més eficients, confortables i segurs amb Alfred Smart Systems.

 

CASA MI D VILASAR 01

destaquem

Unifamiliar a Vilassar de Mar (Barcelona)

Casa unifamiliar de 350m2, amb una àmplia terrassa i finestres de grans dimensions, de disseny, acollidora i moderna, on s'han incorporat nombroses funcions intel·ligents per potenciar el confort, eficiència energètica i seguretat de tots els espais de l'habitatge. Amb automatismes que permeten controlar l'interior i exterior de la casa, com el control de la il·luminació per escenes o sondes d'inundació i de gas per poder detectar ràpidament qualsevol problema en aquests subministraments i permetre el tancament amb electro-vàlvules, i la integració també de les alarmes de seguretat.

DADES DE CONTACTE

Nom: Manuel Berja
Càrrec: CEO Alfred Smart Systems
E-mail: manuel@alfredsmart.com
Telèfon: (+34) 662 00 14 87

C/ d’Aragó 182, sobreàtic
08011 Barcelona
(Spain)

www.alfredsmart.com