MÉS QUE UNA MARCA

Arlex va ser fundada l'any 1963 amb l'objectiu d'oferir mobiliari per a la llar de qualitat i en condicions competitives. EL 1984 amplia la seva gamma de productes amb el mobiliari per a oficina, i la vocació de servei s'aferma definitivament en tota l'empresa.

Arlex consolida permanentment el seu lideratge en el sector del mobiliari d'oficina i en el de les parets divisòries, reforçant-lo i ampliant-lo amb l'obertura de nous mercats de mobiliari per a la llar.

Busquem sempre una solució idònia per a cada projecte, el que es tradueix en una clara aposta per un servei integral de l'equipament. La complicitat amb el client és l'ingredient amb el que complementem la consecució d'un resultat òptim.

P900 ok

destaquem

P900

L'objectiu que aconsegueix la divisòria P900 és obtenir un sistema per crear ambients funcionals i elegants utilitzant una reduïda quantitat de components respecte a una mampara convencional. I al mateix temps, s'adapta a qualsevol tipus de configuració espacial o d'ús, conferint un aspecte de prestigi a conjunt sense comprometre el nivell de prestacions.

DADES DE CONTACTE

Nom: Ferran Ballús
Càrrec: Director Comercial
E-mail: arlex@arlex.es
Telèfon: (+34) 938 615 045

Polígon Industrial Pla de Llerona, Vía Europa 40-42
08520 Les Franqueses del Vallès
Barcelona (Spain)

www.arlex.es