EXCELLENCE IN WOODWORK

A Arquetypo som part del teu equip. Desenvolupem els teus projectes d'arquitectura interior a mida. Donem forma a les teves idees des dels primers esbossos fins a la instal·lació en obra, passant pel desenvolupament tècnic i la producció.

Coneixem els processos productius i els seus materials, i així podem garantir la màxima qualitat en cada projecte. Cuidem cada detall de principi a fi, desenvolupant solucions tècniques que aguantin el pas del temps. Integrem verticalment tot el nostre procés productiu i d'instal·lació, sotmetent als més estrictes controls de qualitat.

D'aquesta manera garantim la integració total de les matèries primeres més selectes: metalls, pells, teles, elements d'il·luminació LED, vidre i fins i tot materials punters com la fibra de carboni. Ens adaptem a les teves necessitats de forma proactiva gràcies a un profund coneixement del nostre ofici. Tot això, aplicant millores contínues i tenint cura del nostre planeta.

retail1

PRODUCTE ESTRELLA

Projectes a mida

Oferim un servei que ens permet desenvolupar i lliurar un "vestit a mida" per a cada client. Mobiliari de molt alta qualitat, completament personalitzat. Combinem l'artesania amb els materials i la tecnologia més avançats.

DADES DE CONTACTE

Nom: Xavier Pujol
Càrrec: Director comercial y marketing
E-mail: comercial@arquetypo.es
Telèfon: (+34) 937 530 711

Eduard Calvet i Pintó, 10-12
08339 Vilassar de Dalt
Barcelona (SPAIN)

http://www.arquetypo.es/ca/