DESIGN MEETS ART. SINCE 1972

Des dels seus començaments en els anys 70, BD sempre ha estat una empresa atípica. Que els seus fundadors i encara propietaris provinguessin de l'arquitectura i no del món empresarial va marcar des dels seus inicis un culte a la bellesa dels objectes en alguns casos per sobre de la seva funció. Això unit a processos de producció més artesanals que industrials, va facilitar el desenvolupament de productes més propers a l'art que al disseny industrial.

Es caracteritzen per la seva altíssima qualitat, per produir-se en sèries molt curtes (de vegades són sèries limitades), i per una manufactura artesanal que fa que cada producte sigui únic. En els anys vuitanta BD va sorprendre editant el mobiliari que Gaudí va crear per als seus famosos edificis i en els començaments dels noranta va tornar a sorprendre presentant en exclusiva la primera col·lecció de mobles i llums dissenyats per Dalí.

Recentment les col·leccions de dissenyadors amb un accentuat perfil artístic com Jaime Hayon o Doshi Levien han continuat marcant aquest camí on el disseny i l'art es troben.

BD

PRODUCTE ESTRELLA

Butaca Grasso, de Stephen Burks

"Grasso no és gros. És més que gros. És desbordant. "Així és com resumeix Stephen Burks la seva nova col·lecció per BD. Una butaca que persegueix un "ultra-confort" visual, i que convida a seure-hi. L'entapissat de pell desborda sobre l'estructura de ferro que es deixa nua per contrastar amb el tacte luxós de la pell. Disponible en diversos colors d'estructura i entapissats.

DADES DE CONTACTE

Nom: Jordi Arnau
Càrrec: General manager
E-mail: jarnau@bdbarcelona.com
Telèfon: (+34) 93 458 69 09

C/ Ramon Turró, 126
08005 Barcelona
Barcelona (SPAIN)

www.bdbarcelona.com