SAUSALITO / ESTATS UNITS

La jardineria vertical ha deixat de ser una solució exclusiva de l’exterior dels edificis. Cada cop hi ha més organitzacions que opten per incorporar plantes a l’interior dels edificis, i en alguns casos ja en forma de parets verticals. El problema fins ara era el manteniment i la gestió d’aquestes plantes per garantir que presentin un aspecte impecable i que facin la funció regeneradora d’oxigen que han de complir. L’empresa Biobulb ha nascut per donar resposta a aquesta necessitat.
 
Mitjançant un sistema d’intel·ligència artificial, Biobulb controla les condicions de cultiu ideals per a cada tipus de planta. Tres sensors a cada test fan un seguiment de la salut de les plantes i de les condicions de l’aire, la llum i la temperatura i l’acidesa de l’aigua i del sòl prop de les arrels. Segons el que calgui, els nutrients i l’aigua es dirigeixen a cada test en el moment més adequat.
 
Ara, l’equip de Biobulb també està desenvolupant Bio-Plug, un servei per connectar grans xarxes de plantes entre edificis i entre plantes diferents.
 

Més info

Comparteix!