LONDRES / REGNE UNIT

Si no pots anar a bosc a respirar aire net, què tal si portes el bosc a casa teva? Briiv és una nova forma de filtrar l’aire que és una alternativa a l’ús dels filtres HEPA i els llums ultraviolats per un sistema més natural.

Briiv fa servir sistemes de filtració a base de plantes que són d’eficaços contra la contaminació de l’aire, però que no necessiten absolutament cap manteniment o reg. No generen cap residu artificial, són completament biodegradables i ofereixen una alternativa saludable, natural i estètica que és tan bona com tenir un mini bosc a casa. Els filtres venen amb una molsa especial, conreada de forma sostenible que purifica l’aire de forma natural atrapant partícules nocives, matant microorganismes i alliberant aire net i fresc. Els seus inventors asseguren que Briiv fa la mateixa feina que farien 3.000 plantes d’interior.

Amb un disseny innovador i a mig camí entre un terrari i un Homepod d’Apple, Briiv és un purificador d’aire que també pot rebre ordres de veu o a través d’una app.

www.briiv.co.uk

 

Comparteix!