FANS OF INNOVATION

Fabricant de ventiladors amb distribució arreu del món. Nascuda el 1881, la marca Casals arriba a mercats de més de 60 països de tot el món a través dels distribuïdors més especialitzats del sector. L'experiència i llarga trajectòria com a fabricant permet la producció de sèries curtes o llargues de ventiladors i la personalització fins al detall. Més de 15.000 referències de productes cobreixen les necessitats de ventilació en qualsevol aplicació. Casals Ventilació compleix amb les normes vigents en cada mercat.

La nostra missió és evolucionar el nostre producte de manera que per si mateix aporti un servei extra, unit a l'eficiència energètica i la gestió digital. Ventiladors que puguin proporcionar a l'usuari totes les dades necessàries sobre el funcionament de la màquina, el consum, predicció de fallades, etc.

JET_FAN-Malpensa_3

destaquem

JET FAN

Imprescindibles per eliminar de forma efectiva l'aire contaminat o fum (fins i tot fum en cas de foc) en aparcaments de cotxes i espais amplis.
Recuperadors de calor (d'energia) per al sector terciari (centres comercials, escoles, biblioteques, hostaleria, botigues, edificis d'oficines, edificis públics).
Destinats a l'estalvi energètic i al confort en espais.

DADES DE CONTACTE

Nom: David Samper
Càrrec: Conseller Delegat
E-mail: dsamper@casals.com
Telèfon: (+34) 972 720 150

Ctra. Camprodon S/N
17860 Sant Joan de les Abadesses
Girona (Spain)

www.casals.com