#learningbysharing

Clara Santamaria, nova Clúster Manager de l’Hàbitat Clúster Barcelona

Des del passat 16 de setembre, l’Habitat Clúster Barcelona, compta amb la nova Clúster Manager, Clara Santamaria.

La Clara és, Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Relacions Internacionals amb especialització en Economia Política de Desenvolupament.

Té una àmplia experiència en el desenvolupament econòmic regional i promoció de la competitivitat empresarial, des de la seva experiència professional a ACCIÓ, en consultories de negocis (DeloitteCluster Consulting), com a gerent del clúster vitivinícola INNOVI .

A més, compta amb una àmplia experiència en l’impuls, gestió i coordinació de projectes d’innovació i de millora de la competitivitat empresarial, promovent la cooperació público-privada i entre empreses.

Es descriu com una persona proactiva, responsable i amb esperit de servei.

La Clara creu fermament que els clústers són una eina molt potent d’innovació i d’adaptació empresarial cap als constants canvis i transformacions que viu l’economia i la societat.

Per últim, comentar-vos que el seu objectiu és contribuir a què aquest ecosistema d’innovació cada vegada sigui més gran i fort, i ajudar d’aquesta manera a les entitats i empreses que formen part del clúster, assoleixin els seus objectius i es transformin per adaptar-se de la millor forma possible al mercat i als nous models de negoci.

Per aquest motiu, us anima a tots a sumar-vos en aquest projecte, en el qual ja som quasi 50 socis!

 

Comparteix!