acoustic comfort & interior deco

Sullà Studio és un estudi creatiu de disseny tèxtil. Som especialistes en la creació de teixit artístic per a l'aplicació de solucions acústiques i decoració d'interiors.

Dissenyem i creem panells d'absorció acústica revestits amb els nostres teixits artístics. Oferim tant un format 100% a mida (tailormade), com panells pre-dissenyats a triar del nostre catàleg de dissenys i teixits.

El nostre objectiu és proporcionar confort i singularitat en els espais interiors per aportar benestar a l'usuari, a través de l'expressió artística.

Els nostres teixits artístics d'edició limitada emfatitzen la personalitat de cada projecte, atorgant-li un caràcter únic i diferencial.

Sullastudio_CalaNena_3

destaquem

EL CEL DE CA LA NENA

Restaurant propietat de la xef Carme Ramilans situat a Peratallada, Catalunya. Amb aquest projecte hem solucionat un greu problema de reverberació acústica al menjador principal, aportant caràcter i estètica d'acord amb la personalitat de restaurant.

Vem instal·lar, al sostre de voltes, panells fono-absorbents creats totalment a mida i recoberts amb art tèxtil dissenyat exclusivament per al client. Ens vam inspirar en un cel de núvols blancs, acollidors i silenciosos, associant-los amb sensacions de relax i confort.

DADES DE CONTACTE

Nom: Clara Sullà

Càrrec: CEO i Directora Creativa
E-mail: info@clarasulla.com
Telèfon:  (+34) 653 326 741

Solidaritat, 34 2B
17100 La Bisbal d'Empordà
(Girona)

www.sullastudio.com