#learningbysharing

Com seran els restaurants al 2030?

WASHINGTON / ESTATS UNITS

La National Restaurant Association és una associació empresarial de la indústria de la restauració als Estats Units amb més de 100 anys d’història i que representa més de 380.000 locals de restaurants. Ara acaba de publicar un interessant informe sobre el futur que tenen per endavant aquests establiments a 10 anys vista.

Més enllà de la informació destinada a les tendències tecnològiques, l’informe dedica un apartat als anomenats third-space restaurants. La idea principal és que amb el tancament progressiu dels centres comercials i l’increment del teletreball, els restaurants passaran a ser un espai de socialització i de comunitat. Dit d’una altra manera, la gent no esperarà menjar ràpid i de forma individual, sinó compartir i passar una bona estona junts al voltant d’una taula. En aquest sentit, l’informe recomana repensar els espais i reorientar-los cap a espais col·lectius, on les famílies i els grups poden estar una bona estona. L’estudi apunta la fórmula de les biergartens alemanyes, com a referència, tot i que s’hauran de complementar amb terrasses i espais interiors agradables.

https://restaurant.org/Downloads/PDFs/Research/Restaurant2030.pdf

 

Comparteix!