CONTRACT

El contract o hospitality respon a l'equipament per a diferents espais d'edificis. Aquest canal de venda consolida el seu creixement gràcies a la demanda de grans volums de productes per a projectes i a la necessitat de personalització de productes.

El clúster ha contribuït a aquest creixement impulsant diferents iniciatives per aportar visió a l'hora d'organitzar departaments de projectes, desenvolupar estratègies de màrqueting o acostar als perfils que lideren la prescripció d'aquest segment: interioristes, decoradors i arquitectes.

El grup d'intercanvi de coneixement d'aquesta àrea ha posat a debat aspectes tan fonamentals com identificació i detecció de perfils de prescripció, models de retribució d'agents comercials o oportunitats de millora i creació d'ofertes especialitzades per tipologies d'edificis o espais amb demandes concretes, com és el cas de l'àmbit nàutic.

RESPONSABLE D'ÀREA

negre

aman Cabanas

Jòdul

PROJECTES DESTACATS

Business Hotel Meeting Point

El BHMP es tracta d'una trobada networking amb l'objectiu de connectar empreses del clúster amb professionals de l'hostaleria. Aquest any s'ha comptat amb la participació de quinze convidats, amb perfils molt variats i relacionats amb la direcció hotelera, la gestió de compres o l'interiorisme de cadenes hoteleres nacionals. Així com directors generals, gerents i responsables comercials d'empreses nacionals fabricants de productes per l'equipament d'espais.