Crearte és la història d’un llarg ofici, d’uns valors i d’un saber fer ple d’esperances i successions.

Girona mai havia estat terra de mobiliari, però si terra de curtidories i pell, i Banyoles un lloc de referència en el sector. A inicis dels 70 una de les curtidories més importants de la ciutat va desenvolupar un nou i ambiciós projecte, fabricar mobiliari entapissat amb el seu propi producte. Després d’una gran recerca, va aconseguir reunir a un grup d’artesans d’arreu i portar-los a Anglaterra a aprendre els secrets de l’ofici.

Hereva d’aquesta iniciativa va néixer Crearte, fundada fa mes de 40 anys per aquells mestres tapissers sorgits d’aquella primera fornada. Especialistes en el moble anglès entapissat en pell, Crearte ha anat evolucionant amb el pas del temps, amb el disseny i la qualitat com a eix vertebrador en totes les seves accions.

Crearte es va saber desenvolupar en aquelles feines on sobresortia, feines que ningú volia acceptar, feines molt exclusives i d’alta dificultat tècnica, feines de molta responsabilitat i alhora, molt valor afegit, Crearte va entrar de ple en un nou sector, el disseny i desenvolupament de projectes especials. A partir del 2008 i iniciant una xarxa comercial pròpia, Crearte es va anar ubicant dins grans projectes d’alt nivell, generalment projectes per hotels de gran reconeixement i exclusivitat, projectes nacionals i europeus. Crearte va esdevenir unes de les empreses ensenya en qualitat i saber fer.

Crearte Collections és la resposta al pas de les noves generacions, unes col·leccions plenes d’estil i caràcter i amb el saber fer de l’empresa com a fil conductor. Una nova etapa comença per Crearte, una etapa amb noves generacions, que han heretat les mateixes ganes i esperances que varen fer que als anys 70 dos tapissers fundessin l’empresa.

La seva missió és emocionar a través del seu disseny, oferint propostes que aportin valor a l’espai on estan destinades.

Associats així és el que busquem dins de l’Habitat Clúster Barcelona on sempre treballem per oferir serveis exclusius, d’alt valor afegit i de qualitat per fomentar  i ajudar a obtenir avantatges competitius als associats.

¡Benvinguts!

 

 

Comparteix!