Girona mai havia estat terra de mobiliari, però si terra de curtidories i pell, i Banyoles un lloc de referència en el sector. A inicis dels 70 una de les curtidories més importants de la ciutat va desenvolupar un nou i ambiciós projecte, fabricar mobiliari entapissat amb el seu propi producte. Després d'una gran recerca, va aconseguir reunir a un grup d'artesans d’arreu i portar-los a Anglaterra a aprendre els secrets de l’ofici.

Hereva d’aquesta iniciativa va néixer Crearte, fundada fa mes de 40 anys per aquells mestres tapissers sorgits d’aquella primera fornada. Especialistes en el moble anglès entapissat en pell, Crearte ha anat evolucionant amb el pas del temps, amb el disseny i la qualitat com a eix vertebrador en totes les seves accions.

La nostra missió és emocionar a través del nostre disseny, oferint propostes que aportin valor a l’espai on estan destinades.

Producte destacat

DESTAQUEM

CHESTERFIELD ESSENCE

El Chesterfield és la peça de referència de la col·lecció Essence. En aquesta col·lecció es mostra l’essència de Crearte, la nostra manera de fer, els interiors dels nostres productes, la nostra qualitat. En aquesta colecció es mostren les peçes en un estat totalment innovador i amb les mes de 400 referencies d'acabats dels nostres mostraris, aquesta col.lecció té la capacitat d'adaptar-se a qualsevol espai.

 

 

DADES DE CONTACTE

Nom: Eloi Roure
Càrrec: Director
E-mail: eroure@creartecollections.com
Telèfon: (+34) 972 59 45 85

Pol. Ind. Pont Xetmar, C/ F, nº8
17844 Cornellà del Terri
Girona (Spain)

www.creartecollections.com