ORIGINAL FABRICS

Crevin porta més de 40 anys creant teixits per a tapisseria amb l'objectiu de transformar un element entapissat en una peça de valor i benestar. Fabricant íntegrament a Terrassa (Barcelona), Crevin ha arribat al disseny des de la seva ADN industrial, fusionant la calidesa del món de l'hàbitat amb les màximes prestacions tècniques per crear espais més confortables que perdurin en el temps adaptant-se als canvis.

La nostra missió és dissenyar, innovar, fabricar i gestionar la qualitat de venda i distribució de teixits per a tapisseria Home & Contract amb un valor diferencial (disseny, textura, prestacions i durabilitat) dirigit a clients que comparteixen els mateixos valors empresarials.

1540203428_GALAXY2

destaquem

GALAXY

GALAXY és un disseny de llana contemporani i abstracte amb signatura digital. Teixit de jacquard amb doble ordit, GALAXY és inherentment ignífuga i està pensada per al mercat contract de gamma alta.

Amb un toc de color contemporani, GALAXY fa especials els mobles entapissats, particularment en combinació amb el disseny llis FUSION, donant possibilitat a una gran varietat d'opcions úniques i imaginatives.

DADES DE CONTACTE

Nom: Franc Dinarès
Càrrec: Business Development Manager
E-mail: francdinares@crevin.com
Telèfon: (+34) 937 84 11 66

Pol. Industrial Santa Margarita I - C/ Llobregat 21
08223 Terrassa
Barcelona (Spain)

www.crevin.com