Dissenyat i teixit a Terrassa

A Crevin dissenyem, teixim, tintem i acabem. En una paraula, creem. La nostra habilitat i experiència prové de comprendre cada aspecte del teixit.

El nostre origen és Terrassa, una petita ciutat pròxima a Barcelona referent en innovació tèxtil des de finals del segle XIX i que avui dia continua sent un lloc reconegut pel respecte per la tradició, les persones i l’excel·lència; un marc privilegiat per al desenvolupament de noves tecnologies sostenibles.

Crevin-Noah-Product-Colour71-Colour21-Colour51-Colour35

destaquem

NOAH

Sí, Noah està fet de polièster reciclat al 100%. No incorpora cap material verge i el seu procés de fabricació no genera cap tipus de residu. Els fils brillants de la trama es fusionen subtilment amb els mates de l’ordit, formant un teixit de tacte suau i de caràcter minimalista. El disseny atemporal de Noah és de fàcil manteniment i està disponible en una gamma de colors mediterranis acuradament seleccionada.

Alguns detalls són importants. Noah es produeix a la nostra ciutat, la qual volem continuï sent un lloc agradable on viure. Per això teixim amb materials reciclats, certifiquem els nostres teixits sota l’estàndard OEKOTEX i produïm en una planta zero-waste acreditada amb l’ISO 14001. A més, Noah està lliure de PFC.

https://news.crevin.com/noah/

DADES DE CONTACTE

Nom: Franc Dinarès
Càrrec: Business Development Manager
E-mail: francdinares@crevin.com
Telèfon: (+34) 937 84 11 66

Pol. Industrial Santa Margarita I - C/ Llobregat 21
08223 Terrassa
Barcelona (Spain)

www.crevin.com