#learningbysharing

D’HOTEL A RESTAURANT

LIDKOPING / SUÈCIA

La pandèmia del COVID-19 ha provocat estralls en el sector de l’hosteleria i la restauració, obligant primer al tancament d’instal·lacions i després a l’obertura amb enormes restriccions. Però hi ha que s’ha reinventat amb èxit.

És el cas de l’hotel Stadt, a Suècia, que ha reconvertit les seves 67 habitacions en menjadors privats. De fet, ha reconvertit tot l’hotel en una mena de restaurant amb reservats de luxe pels seus comensals, que poden menjar amb la tranquil·litat de saber que no han de compartir l’espai amb ningú més i que estaran completament segurs. La idea i el punt de partida és ben simple: enlloc d’oferir una taula en un menjador ofereixen una habitació que té una taula, i que permet acollir grups d’entre 2 i 12 persones. Les comandes del menjar es poden fer des del telèfon, de manera que els clients mai han d’abandonar l’habitació.

Les “taules” d’aquest peculiar restaurant es poden reservar per dues hores i mitja, però en el cas del sopar es pot mantenir l’habitació per passar-hi la nit per uns diners extres.

https://adland.tv/adnews/swedish-hotel-stadt-lidkoping-opens-67-pop-restaurants-due-corona-social-distancing

 

Comparteix!