CALGARY / CANADÀ

Afirmen que han arribat per canviar la manera en què es dissenyen els espais interiors. La proposta de DIRTT passa per un ús intensiu de la tecnologia que els permet dissenyar i construir espais interiors de manera més ràpida, neta i sostenible.

Aquesta empresa canadenca està orientada, principalment, al sector del retail i comercial, així com al disseny d’interiors d’oficines,empreses, hospitals, escoles i edificis públics. Compten amb un software propi de disseny en 3D que, com si fos un videojoc, permet al client explorar i decidir el disseny que vol. Un cop seleccionat, el programa automàticament fa un càlcul exacte de necessitats i costos, de manera que s’obté una imatge virtual molt precisa del resultat, acompanyada d’un pressupost final i d’uns terminis precisos de fabricació i instal·lació (incloses les solucions d’enginyeria que es precisin).

DIRTT ofereix les seves solucions principalment als Estats Units i el Canadà, on compta amb una xarxa de 75 partners per gestionar les vendes i els projectes en marxa.

https://www.dirtt.com

 

Comparteix!