#learningbysharing

Donem la benvinguda a Green Building Management

GBM, s’adhereix a l’Habitat Clúster Barcelona, sumant valor a una de les àrees estratègiques i pilars fonamentals  d’aquest.

Green Building Management va néixer de la recerca en la gestió i el medi ambient en l’edificació.  La seva missió és ajudar als seus clients, a l’hora de millorar la sostenibilitat dels seus edificis o productes amb criteris que beneficiïn el medi ambient, el benestar dels usuaris i el negoci.

A més, és una empresa formada per un equip pluri disiplinar de persones que treballen d’una forma transversal, tenen com a objectiu la Sostenibilitat i salut en l’edificació. Des que van fundar l’empresa l’any 2012, han participat en el disseny i certificació d’habitatges,  hotels, oficines, naus industrials i centres logístics.

Per altra banda, l’equip està format per assessors acreditats amb les principals certificacions de sostenibilitat i salut d’edificis; BREEAM, LEED, VERDE, DGNB, PASSIVHAUS, WELL i FITWELL. Al mateix temps, realitzen i gestionen declaracions de sostenibilitat, salut de productes i materials tals com EPD, HPD, BES 6001 i Cradle to Cradle. Assessoren empreses a aplicar la sostenibilitat durant la seva activitat.

Amb aquesta recent incorporació l’Habitat Clúster Barcelona,  enforteix una de les 7 línies estratègiques “ La sostenibilitat” en les que treballem dia a dia per millorar la competitivitat de les empreses que formen part del clúster.

Comparteix!