ON ES FORMA EL DISSENY

Elisava Escola Universitària de Disseny i Enginyeria pionera a Espanya, se centra en l'ensenyament de dues disciplines que s'entenen com a instruments per transformar el món mitjançant la creativitat, la innovació i la reflexió crítica: Disseny i Enginyeria de Disseny Industrial.

Elisava és un centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) que ofereix els graus oficials de Disseny i Enginyeria en disseny industrial que estableix el Nou Espai d'Ensenyament Superior Europeu.

També imparteix programes de Màster i Postgrau de caràcter professionalitzador. A més disposa d'un ampli ventall de cursos especialitzats en nivell de disseny que responen a noves professions emergents que compten amb una qualitat i personalitat creativa que han aportat un gran prestigi a l'Escola al llarg dels anys.

Ma╠Çster en Disseny de lÔÇÖEspai Comercial_ Retail Design

destaquem

Màster en Disseny d'Espai Interior

Dirigit a estudiants que volen especialitzar-se en el disseny d'espais interiors arquitectònics. Se centra en millorar els espais interiors amb un caràcter distintiu i significat adequat, destacant les necessitats inherents (llum, color, materials, textures ..).

DADES DE CONTACTE

Nom: Marc Valls
Càrrec: Head of Businness Relationships
E-mail: mvalls@elisava.net
Telèfon: (+34) 93 373 41 82

La Rambla 30-32
08002 Barcelona
(Spain)

www.elisava.net