Essenthia és una de les empreses que forma part del Col·lectiu d’Empreses del Moble de la Sènia, una organització que ha liderat una iniciativa per crear mampares de metacrilat per als pacients de Covid-19 que han de ser intubats, per garantir major seguretat als professionals sanitaris. 

La idea va sorgir després que una anestesista de Tortosa demanés algun sistema de protecció per desenvolupar la seva UCI. Aquesta professional va aportar com a idea, un model desenvolupat a Taiwan. A partir d'aquí, totes les empreses del Col·lectiu han aportat la seva infraestructura i recursos per fabricar i dsitribuir mampares que aïllen els professionals sanitaris dels pacients de COVID-19. L'èxit ha estat tan gran que el producte ha arribat a hospitals de València, Valladolid, MAdrid, Balears i ara estan treballant per atendre comandes del Regne Unit.

El model fet pel Col·lectiu d'Empreses del Moble de la Sènia està fet a partir de metacril·lat, i té dos forats perquè els professionals mèdics puguin treballar sense risc de contagi. Tambées treballa en un prototip per crear mampares plegables i d’un sol ús, cosa que en facilitaria el seu transport i disribució.

El gerent d'Essenthia, José Ferrer, és el president d'aquest col·lectiu que, amb aquesta iniciativa, ha aconseguit ajudar els hospitals de les terres de l'Ebre i una notable notorietat en els mitjans de comunicació.

Més informació AQUÍ

 

Descobreix la resta d'iniciatives contra el COVID-19 AQUÍ.

 

Comparteix!