INNOVANT AMB LES EMPRESES

Eurecat és el principal centre de recerca aplicada i transferència tecnològica de Catalunya i la segona major organització privada sense ànim de lucre d'R + D del sud d'Europa.

Els àmbits de coneixement de Eurecat abasten un ventall molt ampli de tecnologies en les àrees industrial, digital i biotecnològica, dirigides a múltiples sectors per als que realitzem projectes de R+D+I (sota contracte o consorciats), serveis tecnològics i d'assaig en diversos laboratoris especialitzats, consultoria tecnològica, desenvolupament de productes/processos innovadors i formació especialitzada.

Eurecat està reconegut per la Comissió Europea com un KET Technology Centre per la seva intensa col·laboració amb les PIMES en R+D+I propera al mercat.

InmoldElectronics

destaquem

In-Mold Electronics

La tecnologia IME (In-Mold Electronics) que combina de manera innovadora l'aplicació de nous materials i tècniques en Electrònica impresa sobre films i processos de transformació plàstica (injecció, termoformat)

Aquesta tecnologia s'utilitza en processos industrials automatitzats i eficients (menor manipulació i residus), i en peces plàstiques actives (displays, actuadors, sensors, ...), connectades i més lleugeres.

DADES DE CONTACTE

Nom: Eva Fité
Càrrec: Business Development Manager
E-mail: eva.fite@eurecat.org
Telèfon: (+34) 639 320 461

C/Bilbao, 72
08005 Barcelona
(Spain)

www.eurecat.org