EURECAT és el Centre Tecnològic de Catalunya i ha posat els seus recursos a disposició de les empreses i organitzacions que treballen per frenar la pandèmia del COVID-19. EURECAT vehicula projectes vinculats als processos de fabricació de productes així com d’anàlisi a través del big data o de plataformes específiques. 

Eurecat ha establert els assajos de protecció bacteriana i vírica per poder validar la fabricació de noves mascaretes i filtres, fins al punt que han desenvolupat models propis i sistemes de reutilització. En la mateixa línia, també està ajudant a la fabricació de peces que permetin accelerar els subministraments que demanda el sistema sanitari i està treballant en la unificació de criteris per poder fabricar respiradors artificials a gran escala, de forma ràpida, a baix cost i amb totes les normatives de seguretat.

Pel que fa a la vessant d’estudi. EURECAT està desenvolupant un algoritme de detecció de casos del COVID-19 en el territori, una solució en telemedicina per poder atendre als pacients aïllats i ha desplegat la plataforma CONNECARE per facilitar també el seguiment clínic dels afectats.

Més informació AQUÍ.

 

Descobreix la resta d’iniciatives contra el COVID-19 AQUÍ.

 

Comparteix!