BEING EFFICIENT

Eurofred és una companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior, refrigeració i equipament per al sector Horeca.

Eurofred distribueix en exclusiva marques com Fujitsu, General, Daitsu, Clint, ISA, Missa, Elettrobar Coolhead, Technoblock i Giorik, entre d'altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als que ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Vam començar el 1966, i avui, més de 50 anys després, ens hem convertit en la companyia líder en distribució d'equips de climatització. Durant aquests anys hem anat evolucionant i ampliant les nostres activitats, consolidant-nos en els principals mercats d'Europa Occidental i ampliant el nostre àmbit d'actuació fora de el continent, amb les recents incorporacions de les oficines a Xile i el Marroc.

Caso Éxito_Martin Berasategui_1

destaquem

LASARTE I ALTRES

En el sector d'hostaleria (Horeca) destaquem el projecte del restaurant "Lasarte" de Martín Berasategui, on es va fer la instal·lació completa de cocció, rentat, cambres frigorífiques i taules fredes. Pel que fa a la implantació d'equips en el sector industrial, podem trobar des de la indústria farmacèutica, amb plantes refredadores condensades per aire o aigua depenent de la funció específica a hotels cèntrics de Barcelona utilitzant la tecnologia VRF de Fujitsu. Un altre dels projectes de referència, està centrat en la promoció d'habitatges a Màlaga, va ser la instal·lació d'unitats de calefacció Multy-hybrid.

DADES DE CONTACTE

Nom: Jaume Santacana Senpau
Càrrec: Strategic Director
E-mail: jsantacana@eurofred.com
Telèfon: (+34) 93 419 97 97

Marquès de Sentmenat, 97
08029 Barcelona (Spain)

www.eurofred.com