Habitat Night, Talent Awards.

  • El pròxim dijous 1 d’octubre a Barcelona, tindrà lloc l’esperada segona edició de l’Habitat Night, i primera edició del Talent Awards, esdeveniment  que agruparà més d’un centenar de professionals del sector.
  • L’Habitat Night, esdeveniment organitzat per l’Habitat Clúster Barcelona, espera consolidar-se amb una jornada de referència dins del sector.

L’Habitat Cluster Barcelona, crea per primera vegada els premis “Habitat Talent Awards”, uns premis que tenen per objectiu posar en valor el talent del sector hàbitat a Catalunya i que s’entregaran en el marc de la segona, Habitat Night, que tindrà lloc el 1 d’octubre de 2020.

Categoria “Producte més innovador”
Es valorarà la novetat que aporta, l’acceptació al mercat tenint en compte els criteris d’innovació tecnològica, disseny i  sostenibilitat.

• Categoria “Projecte Col.laboratiu”
Valoració d’un nou projecte o producte resultat de la col.laboració entre dues o més  empreses i entitats del sector, que aprofita el coneixement i les sinèrgies dels membres del sector per desenvolupar millores o nous productes i/o serveis.

CONSULTA LES BASES AQUÍ

Aquests premis estan adreçats a empreses associades i no associades que desenvolupin projectes en el sector hàbitat a Catalunya. Poden presentar-se a aquesta edició dels Premis “Habitat Talent Awards” aquelles empreses, emprenedors i/o start-ups que hagin desenvolupat el seu projecte en el sector hàbitat /decoració, tèxtil, mobiliari, etc) així com universitats, centres de recerca tecnològics o amb alguna entitat/ programa d’acceleració/incubació de projectes a Catalunya durant l’any 2017-2019.

Habitat Night, Talent Adwards: informació pràctica

  • Data: dijous 1 d’octubre de 2020, de 19:30h a 21:00h

Habitat Clúster Barcelona és un grup d’empreses i organitzacions que treballen a l’entorn del mercat del sector habitat i que s’ajunten per compartir recursos i obtenir més i millors oportunitats de negoci. HCB és un dels 30 clústers acreditats a Catalunya. Està format per més de 50 empreses que agrupen a més de 47.584 treballadors i ofereixen un volum de facturació combinat de 5.006 milions d’euros.

Esdeveniment realitzat amb el suport de:

 

 

 

Data

Dj oct. 2020

Temps

7:30 pm - 9:00 pm

MÉS INFO

Llegeix més

Etiquetes

HCB

Lloc

Des del sofà de casa
INSCRIPCIÓ